vrijdag 4 mei 2012

moestuin

Zoals jullie hiervoor al hebben gelezen even iets anders dan naaien of breien: Tuinieren!

Vandaag de brocoli plantjes erin gezet. En was vanmorgen bij de action geweest waar ze kweekkastjes verkochten. Dus gelijk 1 meegekeken en zo'n setje van 2 potjes waar aardbeien en tomaten in zullen groeien.
Tevens worteldoek daar gevonden voor zo'n 3 euro (8 bij 1,5m).


De aardbeien en tomaatjes. Helaas was na aankoop 1 potje kapot gevallen maar had gelukkig nog een potje in de tuin staan die ik kon gebruiken. Mijn moestuin maar zal later vast nog wel groter worden. Eerst maar ergens gewoon mee beginnen om te kijken hoe het gaat.
De brocoli staat er al in! Als het goed is kunnen we over 6 a 8 weken uit de tuin eten,


In mijn kweekkastje heb ik nu wortelzaadjes zitten. Had begrepen dat ik straks het zo met eierdoos in de tuin kan zetten. Spannend! Hopelijk gaat het werken. Anders maar gewoon de zaden hup gelijk de grond in zetten aagezien ik nog zaad over heb.


Bleek nog een pot hebben staan die we een tijdje terug hadden gekocht om te zaaien. Gemengde kruiden. Dus ook maar eens gelijk gedaan


En onze appelboompje die gister is gekocht.

En nu nog geduld zien te vinden en duimen dat alles goed gaat!
Heb ook nog wel een forum gevonden waar ik eventueel adviesen kan krijgen en info verzamelen. Maar natuurlijk is het ook fijn om van jullie tips te krijgen!


2 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit! ik volg je voorbeeld binnenkort!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk wil ik wel foto's van zien en op de hoogte blijven hoe het bij je groeit he!

    BeantwoordenVerwijderen