maandag 19 augustus 2013

jurk voor mezelf

Het patroon haalde ik uit de knipmode 7-2012.
Patroon nr. 297 opmerkingen:

 1. erg leuke jurk staat je ook goed (heb je al eens geprobeerd om rokken/jurken tot op je knie te dragen?? niet boos worden dat ik dit opper maar ik heb zo'n idee dat je dat nog beter staat...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het liefst draag ik ook jurken en rokken tot me knie. Dat was eerst de bedoeling van deze jurk ook. Maar helaas had ik er toen teveel afgehaald. Gelukkig kon ik hem nog redden aangezien ik hetgeen wat ik eraf had gehaald er zo weer aan kon zetten. Maar korter maken durf ik nu niet meer. Wat ik nog wel wil is een petitcoat ervoor. Ik denk dat ie dan nog leuker is.

   Verwijderen
  2. Ik begrijp het, maar je zou het eens een keer moeten proberen ik denk dat het je erg leuk staat iets korter. En een petticoat is helemaal een leuk idee, doen!!

   Verwijderen
  3. Jurk en rokken tot op mijn knie of er net boven staan op mijn fb album. Ik kom er zojuist achter dat ze hier niet op staan. Maar klopt wel dat het net beter staat hoor. Maar denk dat met een petticoat de rok gedeelte al wel iets omhoog komt. Moet alleen nog op zoek naar het juiste materiaal voor de petticoat

   Verwijderen
  4. Ik kon het hebben dat ik de jurk niet vond die ik je graag wilde laten zien Joza. Maar heb hem toch nog kunnen vinden voor je ;)
   Hij is hier te vinden: http://viegeltjes.blogspot.nl/2012/03/mijn-jurk.html

   Verwijderen