dinsdag 27 november 2012

een 10er

Oke ik snap nog niet veel van dat verkleinenn van foto's maar heb nog geen melding gehad ofzo dat ik geen foto's meer kan plaatsen dus ga ik voorlopig maar gewoon even door totdat ik het precies snap.

Vrijdag was me meissie jaarig, 10 jaar alweer. Wat gaat de tijd snel!
Bij een verjaardag horen natuurlijk wel tractaties, taart en cadeautjes.
Op vrijdag mocht ze dan ook op school tracteren. Dit keer ging het een beetje anders dan anders want ik maakte de tractatie op school klaar. De klas was wel mega verrast en dachten dan ook echt dat Jamie patat tracteerde. Maar ja als je op een afstand de tractatie ziet kan ik me dat ook wel voorstellen ook omdat moeder pas de tractatie brengt zodra het tracteertijd was.


En die dag was het de dag dat ze een nieuw jurkje van me kreeg en het colbertje
Zaterdag stond ik de hele dag in de keuken. Bezig om die cakes, taart te maken en de soep. Maar de soep had me achteraf veel minder tijd kunnen kosten hoor.Het was wel beetje balen dat Jade toch nog ziek was. Ze was donderdag en vrijdag wel weer naar school gegaan omdat ik dacht dat het goed met haar ging maar helaas, zaterdag avond lag ze met koorts op de bank te slapen. Toen we zondag de verjaardag van haar zus gingen vieren hield ze zich groot en pas toen het rustiger in huis was stortte ze echt in.

2 opmerkingen: