vrijdag 23 maart 2012

I feel good, the sun is shining!Ondanks mijn gebrom van gister heb ik toch een zalig weekje gehad.
De lentekriebels heb ik ook duidelijk te pakken!
Bij mij begonnen de kriebels vorige week eigenlijk al toen ik de blog van
haar op donderdag 15 maart las. Een lege tafel... HEERLIJK!! Dus was ik gelijk eraan begonnen. Ook hier een eigen gemaakte etager van service gemaakt. Maar ja, tafel was nu wel leeg, maar mijn dressoir was een grote zooi. Dus die ook maar gelijk aangepakt. Dag erna zat ik er nog helemaal in, het gaf zo'n heerlijk gevoel! Dus hup een stofdoek over me tv kast en de vesterbank.


Gisteren had ik voor mijn ramen gedaan (beneden dan hoor), zowel buiten als binnen! Daarvoor moest wel mijn bank weg schuiven. Pfff wat een rommel lag daaronder zeg!
Hup gelijk opgeruimd en heel me woonkamer goed gestofzuigd en mijn keuken ook maar gelijk meegepakt.

Vandaag dan even wat rustiger aan gedaan met me huishouden. Wel even mega grote stapel was opgevouwen, een wasje gedraaid en buiten opgehangen (heerlijk als dat kan!) en nog een wasje gedraaid die morgen ochtend gelijk buiten gaat.


Zelfs weer even achter mijn vertrouwde nieuwe naaimachine gezeten (lockmachine maar laten staan). Het stof heb ik volledig gezig-zagd (zeg je dat zo?) en het figuurnaad is erin gestikt.
Nu de voering nog zig-zaggen en het figuurnaad stikken en dan kunnen we echt aan de gang!
Jaja het gaat echt gebeuren hoor! me jurk gaat eraan komen.
Ik heb even een plaatje van het inetrnet afgehaald om jullie te laten zien welke ik aan het maken ben. Toevallig lijkt mijn stof heel erg op deze hierboven. Wat ik niet ga doen is de petticoat. Vind het wel mega leuk maar past niet echt bij mij.


Qua eten doen we vandaag een beetje lui. Had zo geen zin om te koken dus hup een pizza in de oven gedaan. Kids smullen er heerlijk van en dan als toetje nog een cornetto om ze extra te verwennen ;)

2 opmerkingen: