woensdag 28 maart 2012

Girls they wanna have fun!

Afgelopen zaterdag had Jamie een dansvoorstelling die ze mocht meedansen. Streetdance.
Harstikke leuk maar mega zenuwachtig dat ze was!  De avond duurde ook wel erg lang. Om half 11 waren we pas thuis samen. Gelukkig was Jade bij manlief gebleven.
Maar sinds die zaterdag middag, toen Jamie generale repetitie had van de dans en wij de fietsen bij de kinderboerderij hadden gezet, roept Jade steeds maar dat ze naar de kinderboerderij wilde. De schaapjes zou ze en moest ze zien!
Vandaag was het dan zover. Ik heb vanmiddag mijn meiden meegenomen naar de kinderboerderij.
Ze vonden het erg gezellig en ook al was het maar voor even. Ze hebben echt genoten, alleen de pauwen die los liepen vond Jade wel een beetje eng:


Erna zijn we gelijk doorgegaan naar de supermarkt want tja het was nu eenmaal mooi weer en onze ijsjes waren al op van vorige week! Vond ook wel dat ze een ijsje verdiende. Dus gauw wezen halen en heerlijk in onze tuin opgegeten.
Meiden hebben zich nog heerlijk vermaakt deze middag in de tuin.


Zelfs mama heeft genoten in de tuin!
Ik heb eerst een emmertje sop gepakt en een boener of hoe je zo'n harde borstel geval wilt noemen.
Flinke scheut schoonmaak middel erin en even de tuintafel opgepoetst. Ziet er weer mooi uit al zeg ik het zelf. Gezellig tafelkleed erover heen gedaan en mijn naaimachine erbij gepakt!
Helaas was de batterij van de camera leeg anders had ik er even een foto van gemaakt hoe ik erbij zat ;-)

Jullie zullen alleen nog heeeeeel eventjes geduld moeten hebben. mijn jurk is bijna af! Alleen nog de rits, zijnaad en de zoom. Maar moet eerlijk zeggen dat ik hem erg leuk vind en beter dan mijn jurk van een jaar geleden! Denk ook wel dat als hij zo lekker zit ik hem nog in andere stof zal maken!
Miss Frodo ik snap nu waarom je er meerderen van hebt gemaakt haha.

2 opmerkingen:

  1. Ooohhh ik ben zooo nieuwsgierig ;)

    Lekker zo'n dagje met de meiden op pad enne naaimachine buiten?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Gewoon doen! Ik kan niet stil zitten in de tuin. Op een of ander manier heb ik nooit echt veel rust voor. Dus daarom dacht ik: laat ik buiten in het zonnetje gaan naaien. Krijg ik hopelijk gelijk beetje meer kleur en ben nog leuk ontspannen bezig ook hihi.

    Ik hoop vandaag een blinde rits te kopen. Denk dat ik er gelijk maar meerderen ga halen hhahaha. En wie weet is hij morgen af of vanavond nog ;)

    BeantwoordenVerwijderen