woensdag 14 maart 2012

Bijna bijna bijna

Komt het nog af?
Die vraag stel ik me de laatste tijd wel erg vaak af.
Maar ik geloof wel dat het af gaat komen hoor.

Vandaag opzich wel een heerlijk dagje. Alleen jammer dat mijn naaimachine alweer terug naar Matri moest. De naald raakt steeds het plaatje waardoor de naald uiteindelijk brak. Hij zou gemaakt zijn maar toen ik vorige week er weer eens achter zat was het weer raak. Hetzelfde probleem. Was ik even blij dat de machine van mijn moeder er nog stond!

Vanmiddag had Jamie een vriendinnetje en Jade was heerlijk aan het keuvelen en later zelfs nog aan het kliederen met vingerverf.
Daardoor heb ik even verder kunnen werken aan de bijbelhoes voor mijn nichtje.
Was van plan om haar naam erop te zetten met transferpapier van de Action. Was opzich wel gelukt trouwens. Alleen beetje jammer dat je zwarte letters niet duidelijk zag op paars en daarbij haar naam op z'n kop erop kwam. Waarschijnlijk even een moment gehad dat ik er niet helemaal bij was met me gedachten. Heb al idee hoe ik het ga oplossen maar eerst even afwachten of mijn nichtje het idee ook leuk vind. Dus ligt het weer even stil.

Tja dan die trui die ik nog aan het breien ben...
Bijna lente...
Maar achterpand hoeft nog maar een klein stukje en kan dan aan de mouwen beginnen.

Jurkje van Jamie gaat ook nog wel komen maar daarbij wil ik hulp hebben van mijn schoonmoeder dus die staat in de wacht. Een voordeel daarvan is dat het gelukkig nog geen zomer is.

2 opmerkingen:

 1. Hier liggen zoveel nog af te maken projectjes maar het komt altijd af! Op den duur. Wat jammer van je naaimachine. En de letters.. Flockfolie nog niet ontdekt zeker?! Als je dat één keer in handen hebt...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Readkapke,
  Leuk dat je op mijn blog komt kijken en een berichtje achter liet!!

  Flockfolie....hoe gebruik je dat? Ik hoor er wel meer over maar heb het nog niet aangedurfd het aan te schaffen. Print je het dan gewoon uit op het flockfolie en op je stof strijken of hoe moe ik me dat voorstellen?

  Gelukkig is het opgelost met mijn naaimachien: Matri stuurt me een nieuwe op dus ben helemaal blij!! Ik vermoed dat ik hem morgen wel in huis zal hebben dus dan kan ik weer mijn eigen machine gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen