zaterdag 18 februari 2012

We hebben een begin

Ja ja het is zover!! Het voorpand van Jade der trui is eindelijk af! Het heeft me een hele winter zowat geduurd maar het is het waard als ik zo kijk. Heb ook niet constant eraan gezeten alleen wanner ik zin had.

Helaas kwam ik wel wat fouten tegen. Zo heb ik het boord met dezelfde naald gebreid als de rest. En pas tegen het eind van het breien kwam ik achter dat ik het patroon eigenlijk verkeerd heb gelezen. Maar goed, dit patroon is wel leuk geworden dat scheelt weer.

Vandaag ook weer verder kunnen werken aan het jurkje voor Jamie. Ook al is het niet veel. Maar alle beetjes helpen.


Het zijn nog niet alle panden. Moet de bandjes nog knippen en de ruches. Die gaan ook in de witte aardbeien stof worden. 

2 opmerkingen:

 1. Ha Ilse,

  Zo te zien, ben jij ook vaak met naald en draad in de weer. Knap hoor, zo'n breiwerk met kabels. Het ziet er erg ingewikkeld uit. Ik hou het liever bij haken. Als ik dat plotseling moet neerleggen omdat de kinderen een beroep op me doen, blijft de schade beperkt. Wanneer ik met breinaalden zou zitten, vlogen de steken in het rond, Ik ben niet zo handig in steken oprapen.
  Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Annemarie,

  De kabels breien was ook een eerste keer voor me. Maar ga het niet gauw nog eens doen. Gelukkig heb ik besloten om de andere panden zonder kabels te breien. In het patroon is elk pand met kabels gebreid. Maar het duurd met gewoon te lang.

  Tja kids haha. Die willen inderdaad ook nog wel eens aandacht. Daarom probeer ik maar een beetje tijd voor mezelf te maken als ze of lief met elkaar spelen of als ze op bed liggen.

  Maar het kriebels wel heel erg om die jurk voor Jamie af te maken. Dit wil ik gaan doen op me lockmachine al ben ik er nog niet zo ervaren mee. Maar daarvoor wil ik eerst goede klossen garen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen