donderdag 22 december 2011

rustig en toch druk

Het is alweer even geleden dat ik wat poste, maar ben momenteel niet veel meer aan het maken. Het is een rare drukke bedoeling laatste tijd, zeker met Kerst en Oud & Nieuw voor de deur.

Tijdje terug had ik een jurkje gemaakt voor Jade. Maar vond het model totaal niet leuk achteraf. Wel zonde van me stof. Dus nog even verzinnen wat ik daarmee ga doen.
Degenen die vaker stikken zullen het al vast gezien hebben. Het halsje is erg dicht op het keeltje. Dat had ik dus in het patroon niet zo gezien helaas. De achterkant is juist weer vrij wijd en lobberig. Niet mijn smaak dus.
Gelukkig had ik nog wel wat stof over en heb ik een simpel rokje voor Jade ervan gemaakt

Het kabeltruitje wat ik voor der aan het breien ben schiet helaas nog niet echt op.
Maar komt vast nog wel eens goed. Toch?

Mijn ide├źn zijn nog niet op gelukkig dus klaar ben ik er zeker niet mee.
Zo wil ik nog een bijbelhoes maken.
Eerst eentje van stof en dan eens kijken, als ik het goed onder de knie heb,
om hem van tafelzeil te maken. Nadeel daarvan is alleen dat je foutjen zal blijven zien.


Maar nu eerst staat Kerst voor de deur. Ik heb er mega veel zin in. Al hoop ik niet dat we ziek worden (Jamie en Jade zijn al beetje ziek, maar die kunnen nog opknappen gelukkig). Het wordt een drukke gezellig Kerst dit jaar voor ons. Ik ben nog van plan om een chocolade cake rol te maken met manderijntjes voor de Kerst. Maar eerst Kerstavond vieren in de kerk en 1e Kerst genieten van mijn dochter die maria mag spelen en dan ook nog eens solo mag zingen. Nu al trots op der!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten